Julemad, julekager og konfekt
Du skal have Adobe Reader installeret på din computer for at se opskrifterne.
Julemad
Vegetarisk julesteg:
En julesteg som dufter og smager af jul. Med svesker. æbler, kanel og nelliker. (Ikke vegansk)
Julekager
Brogede nøddekager:
Lækre nøddekager som børnene elsker at dekorere.
Brunekager:
Husk den syltede appelsinskal (se opskriften under konfekt).
"Christiansfelder" honningkage:
En honningkage som skulle stamme fra Hernhutterne som indvandrede til Danmark i 1773.
Hernhutkager:
En honningsmåkage fra den danske indvandrings historie.
Honning hjerter:
Honning hjerter. Smager godt og holder længe.
Klejner:
En klassisk julekage.
Luciabrød:
D. 13. december er det luciadag. Stå tidligt op og overrask med luciabrød til morgenmad.
Pebernødder:
Pebernødder der smager af noget.
Vanillekranse:
Vanillekransene er en tilbagevendende succes.
Konfekt
Syltet appelsinskal:
Altid en sikker succes. Tør den syltede appelsin, skær i tynde strimler og overtræk med chokolade.
Brændte mandler:
Brændte mandler smager bare så godt og så er det så nemt...